Снимка: Getty Images
fallback

Общ преглед

Футболистът Дейвид Бекъм е най-поддържаният мъж в света, който отлично умее да се грижи за външния си вид, съобщи сп."Хелоу", цитирано от БТА. Изданието привежда данните от анкета, извършена от сайта Hairtrade.com.

"Поразително е, но с възрастта Дейвид Бекъм изглежда все по-добре и по-добре" - отбелязва един от гласувалите потребители.

На второ място в класацията е поставен Зейн Малик, а на трето Скот Дисик, звезда от риалити шоуто "Семейство Кардашиян".

В анкетата са участвали хора от двата пола на възраст от 18 до 30 години. Броят им не е посочен.

В топ-10 на мъжете, които успешно са решили въпроса за красотата си, са намерили място представители на света на киното, телевизията, спорта, музикалната индустрия.

Вижте останалите претенденти за титлата най-поддържан мъж в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Додо

преди 9 години

А бе не всички сме родени красиви, но ако развиеш духът си, ще доминираш над мачовците ;) Поне пред жените, които си струват, да уточня.

33

груйо

преди 9 години

полувиниата от тези използват дамски парфюми,и носят дамско бельо.и искате да кажете че били поддържани мъже, те са издържани ,,МЪЖЕ''

32

Анонимен

преди 9 години

За да си най-поддържания мъж ти е необходима най-вече хигиена, паста за зъби ,а и задължително риза и панталон или дънки, но никога шорти и потник за ежедневно облекло -простичко е.

fallback