Снимка: Splash News
fallback

Актрисата от сериала "Модерно семейство" София Вергара призна, че е много щастлива в романтичен план, откакто излиза със своя колега Джо Манганиело.

42-годишната гореща латина започна връзка със снажния красавец от сериала "Истинска кръв" преди два-три месеца, но двамата вече не крият любовта си.

Наскоро те бяха на романтична почивка заедно, а тя вече го е запознала с голямата си фамилия. Сега София казва пред списание People следното:

"Много съм щастлива с Джо. Нещата в живота ми не могат да бъдат по-хубави!"

Вергара допълва, че освен щастието си в личен план, тя е и много доволна от развитието на кариерата си. "Участвам в едно телевизионно предаване, което е супер успешно през последните пет години. Тази работа ми позволи да направя всички неща, които съм искала", казва сексапилната София.

Според последните слухове колумбийската красавица е толкова влюбена в Джо, че е готова да размрази своите яйцеклетки (които замрази по време на годежа си с бизнесмена Ник Льоб), за да може двамата с актьора да имат бебе по метода инвитро.

Тя вече има един син, 22-годишният Маноло, но 37-годишният Манганиело няма деца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 9 години

Много красиви са и двамата.

8

Анонимен

преди 9 години

До 7:Една дето си развява хабибата и я каращисва с който й падне, и един, който пляка готини лелички, щото така става известен.

7

tc tc tc

преди 9 години

Тия кои бяха? Сериозно.

fallback