Снимка: Getty Images
fallback

Крал Фелипе VI и кралица Летисия решиха да прекарат лятната си почивка не на някой далечен екзотичен остров, а в родината си и по-точно в Майорка.

Те са заедно с дъщерите си - 7-годишната принцеса София и 8-годишната принцеса Леонор, която е наследница на трона. Красивото испанско кралско семейство в момента проучва местната природа на балеарския остров.

Това е първото официално пътуване на Фелипе и Летисия до Майорка, откакто те станаха крал и кралица през юни, след абдикацията на крал Хуан Карлос.

41-годишната бивша журналистка Летисия и 46-годишният Фелипе обаче бяха избрали облекло в съвсем небрежен, ежедневен стил за почивката си, разграничавайки се от протокола.

Семейството е отседнало в двореца Маривент и ще остане на остров Майорка до средата на август.

Естествената красота на острова явно оказа голямо въздействие върху Фелипе, който нарече района "Парче от рая на Земята."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

мнение

преди 9 години

Правилно решение да остане в Испания, би било неморално докато испанците си губят жилищата и не могат да изхранват семействата си, той да тръгне на почивка в чужбина. Баща му направи гафове като този с лова в Ботсвана, дано Фелипе се покаже по-отговорен, има положително излъчване, семейството му също изглежда симпатично.

4

Анонимен

преди 9 години

Нашите чалга звезди и вип персони никога няма да изглеждат така.Ако бяха чалгари тези кралски особи,Летисия щеше да е със много силикон в усните а във гърдите щеше да е във огромно количество.Децата щяха да със със много гел на главата и дрехите им със много паети,надписи и евентуално камани сваровски.Крал филипе щеше да е със много татусинай силно изразени на крака и врата,облечен във къси смешни *** и потник или анцуг със къса тениска на някоя извесна фирма и джапанки.чалгаполис са нашите вип

3

Анонимен

преди 9 години

нашите кралски особи да го духат и да не се връщат даже от отпуски, да си останат там по местата, където са се изнесли на почивки и да не се връщат, че ми идва да заредя пълнителя и да пуцам, пуцам на воля...

fallback