Снимка: Twin Set
fallback

Едва ли има представител на силния пол, който да остане безразличен при вида на Ирина Шейк. Като един от най-горещите модели в света, руската красавица знае как да развихри мъжките фантазии.

Малко след като Ирина се появи в провокативна фотосесия за списание Maxim, ето че рускинята отново съблазнява – този път в новата кампания на Twin Set. Италианският бранд за бельо е избрал именно любимата на Кристиано Роналдо да представи есенно-зимната му колекция.

Ирина изглежда абсолютно божествено, а снимките са заснети в интимната обстановка на спалнята. Във визията на модела е наблегнато главно върху страхотното тяло на Шейк, като косата на красавицата пада естествено, а гримът е почти незабележим.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и се насладете на съблазнителката Ирина Шейк. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

скучна е щото е облечена.......май очаквахме по други снимки ха ха ха

4

Анонимен

преди 9 години

А сигурно вашите жени са толкова различни всеки път,че няма скука-тук целулит, там паласка или любовна дръжка, някоя нова пъпка по лицето.... При скапания български стандарт на живот, единици са вече българските жени, които се поддържат в перфектна форма. Така, че злобари-може само да си затворите устите и да зяпате картинките :)))))))))

3

Анонимен

преди 9 години

Много е готина, има хубаво стегнато тяло. Де да имаше и в България такива жени, вместо долнопробни чалга поклоннички.

fallback