Снимка: Reuters
fallback

Принц Уилям беше на почетен два пъти - той е изобразен като баща в картина на уелски художник и като съпруг под ръка с херцогинята на Кембридж Катрин след "актуализирането" на восъчните фигури, изобразяващи двойката в Музея на мадам Тюсо,предаде Франс прес.

Портретът, нарисуван от Дан Ливлин Хол, беше изложен в Уелс офис, представителен център на Уелс в Лондон, по повод на 100-годишнината от Първата световна война.

Озаглавено "Бащинство", платното с размери 90Х60 см., представя херцога на Кембридж на червен фон с обърнат встрани поглед. Червен мак, символизиращ загиналите във войната войници, е закичен на ревера на черния му костюм.

"Бащинство е универсална тема: тревогите, надеждите, въжделенията на един баща", коментира 33-годишният художник. Херцогът на Кембридж и съпругата му Кейт са родители на принц Джордж, появил се на бял свят на 22 юни 2013 г..

Картината ще бъде продадена на търг на 1 октомври 2014 г. в полза на две фондации за съхраняване на паметта за войната, The Victoria Cross Trust и War Memorials Trust.

Пресата беше поканена и на откриването на реновираните и преоблечени восъчни фигури на принц Уилям и съпругата му Кейт в Музея на мадам Тюсо. Двойката е представена във вечерно облекло. Принцът е с черен костюм и папийонка, докато херцогинята на Кембридж носи тюркоазено синя рокля. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Snorky

преди 9 години

Това на снимката е символ на мързела и лентяйството. Хрантутник!

7

ееее

преди 9 години

стига с този принц де, каква е разликата от Англия и Северна Корея - никаква . И на двете места се издигат едни хрантутници в култ

6

Имани

преди 9 години

Апропо, принц Хари е в Антарктика, ще атакува Южния полюс:-)))!!! Лек ден на всички!!!

fallback