Снимка: архив, Reuters

Бременната съпруга на принца на Монако Албер II – принцеса Шарлийн най-накрая коментира слуховете отпреди три години, че се е опитала да избяга от сватбата си. „Никога не съм била булка – беглец“, твърди тя в ново интервю пред лондонския вестник Times.

Шарлийн настоява, че тези слухове са били категорични лъжи и че никога не ѝ е минавало през ума подобно нещо. По-рано тази година, Times публикува извинение към кралския двор на Княжеството за това, че е публикувал тези твърдения, които са били направени първо във френския вестник „Le Journal du Dimanche“.

В статията от 2011 г. пишеше, че обърканата булка е потърсила убежище в посолството на Южна Африка в Париж, една седмица преди сватбата си с Албер. По време на церемонията Шарлийн плачеше, а първата ѝ целувка с принца беше доста хладна. Всичко това разпали още повече слуховете, че тя не се омъжва по любов и че сделката, която сключва я плаши до смърт.

Шарлийн, която е бивша олимпийска плувкиня, днес казва: „Тогава усещах някои смесени емоции, но най-вече заради това, че целият свят ме гледа. Бях под напрежение и това личеше, но не съм се съмнявала в този брак.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase