Снимка: Getty Images

Според последните слухове Антонио Бандерас е станал подозрително близък със своята колежка от Холивуд Шарън Стоун. Тази информация се появява дни, след като испанският актьор обяви, че се разделя със съпругата си от 18 години - Мелани Грифит.

Приятел на 53-годишния Бандерас твърди, че напоследък той се е сближил доста с Шарън, но е решил да действа внимателно, тъй като двамата са приятели от години. Източникът казва: ''Антонио и Шарън са си много близки от години и винаги са флиртували един с друг, но сега е малко по-различно, защото и двамата са свободни."

Източникът допълва, че звездите искали да пазят в тайна новите си отношения от уважение към Мелани, но вече не отричали, че помежду им има искра. Според слуховете Антонио и Шарън дори планирали обща почивка през следващия месец.

''Те правят планове да прекарат заедно юли месец. И двамата са били женени по два пъти и сега просто искат да се наслаждават на близостта си", коментира приятелят на Бандерас.

Мелани, която има 17-годишна дъщеря Стела от Антонио, се чувствала странно по отношение на потенциалния нов романс между Бандерас и Стоун, но била решена да продължи напред с живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase