Снимка: Splash News

Кралицата на попмузиката Мадона определено си има тип по отношение на мъжете – гаджетата ѝ в последно време са атлетични и много млади. Този път 55-годишната звезда си хвана 26-годишния симпатяга Тимор Стивънс.

Певицата се появи с новата си тръпка на представлението „Holla If Ya Hear Me“ на Бродуей. За разлика от предишните две гаджета на звездата – 25-годишния Брахим Зейбат, който беше френски танцьор, и 26-годишния бразилски модел Хесус Лус, Тимор е актьор. Той е почти три десетилетия по-млад от Мадона, чието най-голямо дете Лурдес е на 17 години.

След като се разведе с британския режисьор Гай Ричи през 2008 г., Мадона изглежда е по-заинтересована от много по-младите мъже.

Преди две години Мадона каза за връзката си със Зейбат следното: „Не аз избрах да бъда с него. Нещата между нас просто се случиха. Аз съм романтична по душа. Влюбвам се, без да ме е грижа за възрастта на мъжа. Не искам да живея живота си сама. Обичам да съм майка и децата ми изпълват живота ми в много отношения и ме вдъхновяват по много начини, но имам нужда и от партньор в живота.“

Освен това Мадж добави: „Никога не съм живяла стандартен живот, така че е доста глупаво хората да ме съдят за моите неконвенционални решения.“

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase