Снимка: Billboard

Марк Антъни разкрива подробности от живота си в две списания този месец – в мъжкото Fitness Magazine и в Billboard.

Бившият съпруг на Дженифър Лопес изповядва, че е бил жертва на тормоз по време на тийнейджърските си години в Ню Йорк. И твърди, че тайната на успеха му се крие в това, че е грозен. Той смята, че непривлекателната му визия го е принудила да работи върху своята личност и музикален талант много повече.

45-годишният латино идол смята, че баща му има голяма заслуга за успешната му кариера, тъй като го е съветвал да не разчита на външния си вид, ако иска да се откроява в тълпата.

Марк твърди в едно от интервютата, че е минал през големи предизвикателства, за да достигне мечтите си и да се превърне в голяма звезда, каквато е днес.

Той е един от певците с най-голям брой продадени албуми и е спечелил множество награди „Билборд“ и „Грами“. Антъни обаче е имал много неприятни моменти по време на юношеските си години в латино квартала на Източен Харлем, Ню Йорк. През 70-те и 80-те години той е ставал жертва на тормоз от местните мачо момчета заради ниския си ръст и кльощавото си тяло.

„В латино културата мъжът трябва да е едър и груб“, казва Марк.

Баща му, който е бил бивш аматьор културист, е положил усилия, за да подобри физиката на сина си, но въпреки това той винаги си остава дребен и хилав.

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase