Снимка: сп. W

Амбър Хърд засне една от най-провокативните си фотосесии за летния брой на сп. W. Красивата актриса се утрои и позира по бельо в секси визия, която показва много добре с какво точно е впечатлила Джони Деп. И макар да е готова да провокира с вида си, дамата отказва да прави сензации от личния си живот и упорито отказва да говори за половинката си, за когото по-рано тази година се сгоди.

Запитана дали връзката ѝ се отразява по някакъв начин на кариерата ѝ, Хърд сподели пред медията: „Не съм забелязала някаква промяна в кариерата си. За добро или лошо, винаги съм имала любовен живот, който за някои е изглеждал по-похотлив“, сподели звездата, визирайки предишните си връзки с жени.

Амбър е решена на всичко да опази личния си живот от медиите и дори е склонна да си измисля истории, които споделя с приятелки, за да види какво от тях ще излезе в публичността. Актрисата дори се е отказала да кара любимия си „Мустанг“, за да не дава повод на папараците за нови измислици.

„Липсва ми моят „Мустанг“. Но фотографите знаят, че аз и моят „Мустанг“ мразим да бъдем притеснявани и затова той стои в гаража“, каза актрисата.

Амбър издаде, че ѝ е било много трудно да навигира кариерата си, така че тя да не бъде определяна от визията ѝ.

За ролята си в „Дневникът на едно пиянде“, където се запозна с Джони Деп, звездата разкри: „Много е трудно да намираш възможности, когато си млад и воден от романтиката. Като жена, обикновено имам две възможности: да играя сексуален обект или най-добрата приятелка, която не е секси. Няма нищо творческо в това да бъдеш секси. Не съм направила нищо специално, за да изглеждам така, както изглеждам... така че да се гордея с външния си вид би било грешка.“

Следващият филм с участието на Хърд се казва „London Fields“. Трилърът е с участието и на Деп и се предполага, че трябва да излезе по някое време тази година.

Вижте снимките на Хърд в галерията нa Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase