Адам и Бехати Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Дълго време Адам Лавин бе смятан за женкар, след като сменяше една след друга красиви модели. През месец юли миналата година обаче певецът се сгоди за Бехати Принсло и явно нещата наистина са много сериозни. Говори се, че двойката иска да се ожени в Мексико.

Сватбата трябва да се състои в Кабо Сан Лукас след няколко месеца. След това Адам и моделът на Victoria's Secret ще се отправят към родината на красавицата Южна Африка, за да отпразнуват щастливото събитие с близки, които не са успели да присъстват в Мексико.

25-годишната Бехати наскоро призна, че вече има сватбена рокля. „Тя е бохемска, много плажна. Много като мен“, сподели красавицата.

От своя страна 35-годишният Адам направи ергенско парти миналия петък в Лас Вегас. Преди време певецът сподели, че никога не е имал намерение да се жени, но неговата любима е променила решението му.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Жена

преди 10 години

До АнонименЯвно яко те тресат комплексите, ако беше готин, талантлив и богат като него щеше и ти да правиш сватба в Мексико, вместо да плюеш всички и всичко от коптора си! :)

1

ти кво предлагаш?!

преди 10 години

До Анонименда, само *** и проруски донбази...ай спрете вече!

fallback