Семейство Уолбърг през 2010 г.; Снимка: Getty Images

Марк Уолбърг позира с големия си син за корицата на новия брой на списание Esquire (юни/юли 2014). Въпросният брой на изданието е посветено на модерните бащи, а едва ли има по-идеален мъж за корицата като се има предвид, че Марк има четири деца, на възраст между 4 и 10 години.

Навремето Марк стана известен като рапъра Марки Марк, после години на ред рекламираше бельото на Calvin Klein, а към днешна дата е женен за бившия модел Рея Дърам и двамата са родители на две момчета и две момичета - Брендън, Майкъл, Ела Рей и Маргарет.

Освен това Марк успя да се превърне в истински магнат не само заради кариерата си в Холивуд (освен актьор той е и продуцент), но и заради веригата си за бързо хранене Уолбъргърс (в която е съдружник със своите братя).

Днес той живее със семейството си в уединено имение в Бевърли Хилс, Калифорния, много далеч от родния си град Бостън.

Ето и няколко акцента от интврвюто с 43-годишния холивудски актьор за списанието:

За родителството: "Мисля, че най-важното за един баща е да се включва във всеки един аспект от живота на децата си. Само тогава те ще му имат достатъчно доверие и ще му споделят проблемите си и нещата, които ги вълнуват. Аз не искам децата ми да се страхуват от мен. Не искам да ги респектирам със сила. Разбира се, няма да съм съгласен и да си правят каквото им хрумне. Най-важното нещо за мен е да им осигуря всичко, от което имат нужда, но да видя от тях, че те го оценяват. Притеснявам се само да не би да си въобразят, че като деца на знаменитост, всичко им е позволено."

Останалата част от интервюто може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase