Леонардо и Жизел бяха двойка почти 6 години. Снимка: Reuters
fallback

Повечето известни, богати и красиви мъже от света на шоубизнеса и спорта си намират красиви половинки и в това няма нищо странно. По-често обаче те се влюбват в жени от своята професия, но не и мъже като Адам Лавин, Том Брейди, Крис Пайн и Матю Макконъхи. Те определено са се оглеждали за 100% красавици и то от света на модата.

Когато говорим за известни мъже, почитатели на модели, не можем да не започнем с Леонардо Ди Каприо, който е станал пословичен покрай връзките си с руси топмодели. Той имаше дълги отношения с Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Ерин Хедъртън, а от една година излиза с ангела на Victoria's Secret Тони Гарн.

Другият сериен почитател на модели е актьорът Крис Пайн. До началото на 2012-та той излизаше с манекенката Доминик Пийк, а от есента на миналата година синеокият 33-годишен красавец има връзка с 23-годишната исландска хубавица Ирис Бьорк Йоханесдотер, която е бивша "Мис Рейкявик".

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои 10 знаменити мъже избраха за свои половинки жени от модния подиум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

до 4

преди 10 години

Явно за теб най-ценно е да спечелиш пари, слава и хубави жени.... Доста повърхностно...

6

Анонимен

преди 10 години

Типични комплексари. Искат да изпъкнат с нещо... а и това тяхното е посредствено...няма истинска любов. Само за бройката... Лео го уважавам като актьор супер много, но очевидно като мъж не струва нищо , ако съдим по връзките му...манекенка след манекенка...

5

Оногондур

преди 10 години

До Анонимен 3Чест и почитания от мен.

fallback