Снимка: Reuters
fallback

Актрисата Камерън Диас не е използвала дезодорант вече 20 години и смята, че хората миришат по-добре без екстри на козметичната индустрия.

"Хората ще миришат по-добре, ако спрат да използват дезодоранти против изпотяване. За мен те са лоши продукти, тъй като запазва всички миризми от изпотяването", каза тя пред E!News.

За мъжете смята, че те се поддържат достатъчно добре и също могат да минат без дезодоранти. Според нея е достатъчно да се епилират под мишниците, за да не се задържа "аромата".

Камерън Диас се изказа остро в своята книга The Body и за интимното обезкосмяване на дамите. Актрисата е на мнение, че природата не случайно е "дала" това окосмяване, а с модерните лазерни епилации то се губи завинаги.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Отвратен

преди 10 години

не я взимайте за пример, моля ви!

13

MADURO-PATURO

преди 10 години

JENATA TRIABVA DA MIRI6E NA SAPUN A NE NA PARFYM......KATO STE ZAMIRISALI PO MAR6RUTKI I ABTOBUSI NA POT SMESEN S PARFYM MOJE 4OVEK DA SE IZDRAIFA OT TAKIVA KAKI..........

12

Merry

преди 10 години

Абе тя природата и на краката също ни е дала окосмяване, че на някои жени и мустак им е подарила, и сега какво - да вървим с/у майката природа ли?

fallback