Снимка: Getty Images

Шоубизнесът е този, който ни налага идеалите за красота. В Холивуд всички са красиви, изящни, слаби, секси и вечно млади. В същото време се случва супер горещи знаменитости да се влюбят в недотам очарователни индивиди от противоположния пол и да заживеят щастливо с тях.

В Холивуд е пълно с абсурдно добре изглеждащи двойки, които сякаш са създадени един за друг като Мила и Ащън, Чанинг и Джена, Брад и Анджелина, Виктория и Дейвид, но има и такива, при които се вижда, че единият е ударил джакпота с горещ партньор, а другият вероятно е влюбен... в добрата душа на половинката си.

Казват, че любовта понякога е сляпа, и ако съдим по тази наша класация, то това е точно така. Все още светът се чуди защо красивата и секси поп звезда и нашумяла актриса Дженифър Лопес излиза с грозноватия танцьор Каспър Смарт, но това е факт вече повече от две години.

Вярно, че той е доста по-млад от нея, но тя със сигурност има голяма възможност за избор и определено не се е спряла на най-горещия, известен или богат мъж от обкръжението си.

В галерията на Tialoto.bg можете да видите списъка ни с топ 10 на недотам съответстващите си като визия двойки знаменитости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase