Снимка: LOVE style
fallback

Диляна Попова разкри, че е бременна от актьора Асен Блатечки и че се надява да му роди син. Това съобщава ексклузивно самата тя в новия брой на списание LOVE style.

Моделката и актриса вече е в четвъртия месец на бременността и се очаква бебето да е момче. Попова признава, че от доста време е готова да стане майка.

„Аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде. Просто много обичам децата“, казва бъдещата майка.

Самият Асен, който има една дъщеря – Катерина, също е категоричен, че иска да има много наследници. По отношение на брака и красавицата, и актьорът са на едно мнение. „Не държа на брака“, казва тя.

„Самото обещание, че някой ще ме обича цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели, е лъжа още от момента, в който бъде изречено. Никога не знаеш какво ще ти се случи – дали няма да срещнеш след това истинската любов“, споделя тя.

„Смятам брака за безсмислена институция“, категоричен е Асен. „Помага единствено после при развода да се узаконят подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето“, посочва актьорът.

За двамата отдавна се спекулираше, че са се влюбили на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом“, но това е първото потвърждение за връзката им.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 10 години

След като изпусна наркотрафиканта и се наживя като използвачкавремето лети дойде време за люпенеи намери един будала застаряваш набеден плейбой за разплод, който ако кажем истината е противно непривлекателен.Това са фактите и преди да кажете,че и завиждам казвам следното:-Желая и успех!

32

Мария

преди 10 години

До Главен Българин - няма да е лошо да влеете енергията, която имате, в създаването на ВАШИЯ живот, а не в коментиране, съдене и оценки на чуждия. Като гледам я имате в излишък, така че е хубаво да я канализирате в нещо градивно. Радвам се, че знаете толкова много за мен и за живота ми, наистина. Керванът си върви, кучетата си лаят... Говорим на различни езици, а аз нямам повече време за губене в излишни спорове. Лека вечер.

31

Мария

преди 10 години

До Главен Българин - типичен за съжаление. В целия Ви коментар виждам едно- съдене и сочене с пръст.Това какъв е Асен си е негова лична работа, мен не ме вълнува какъв актьор и човек е.Ако е слаб актьор не бих го гледала, имам дистанционно все пак. И кое заслужавам аз може да прецени едиствено Бог, Господ, Създателя, Абсолюта, Вселената - както искайте го наречете. И много съм впечатлена, че ме познавате толквоа добре -какви мъже харесвам и на кого "лижа ***".Всичко хубаво желая на двойката!

fallback