Снимка: Getty Images
fallback

Изречението: "Надявам се да успеем да си останем приятели" е клише, използвано от човека, който иска да се спаси от една връзка, но не желае да предизвиква гнева на онзи, който смята да зареже. Факт е обаче, че това клише понякога проработва и в живота, особено след като периодът на горчивина отмине.

В Холивуд също е пълно с бивши двойки, които с примера си доказват, че има начин да се запазят добрите отношения между двама души, дори след като любовта помежду им изчезне.

На повечето от тези двойки им трябваше време, за да се преоткрият като приятели, тъй като самите им раздели бяха доста болезнени. Пример за такива бивши половинки са екссъпрузите Мадона и Шон Пен, които след развода си преди 25 години имаха дълги години на отчуждение, но след като и двамата преживяха по още един развод, все пак намериха път към себе си, но само като приятели.

Това показва високо ниво на емоционална зрялост, която в шоубизнеса е рядкост. Първата двойка в нашата класация са Камерън Диас и Джъстин Тимбърлейк. Те се разделиха през 2007 г., но се появиха отново заедно на екрана и то в ролята на любовници в лентата от 2011-та "Палавата класна".

Следващата година той се ожени за Джесика Бийл, а Камерън така и не намери любовта след Джъстин, но пък явно не му е сърдита за това.

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои тези двойки, които съумяха да съхранят приятелството си!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback