Снимка: Splash news
fallback

Сгодената звездна двойка Ащън Кътчър и Мила Кунис очаква първото си дете. Двамата холивудски актьори ще се сдобият с наследник по-късно тази година. Щастливата новина е потвърдена от говорителя на влюбените пред списание People.

„И двамата са много, много щастливи. Тя все още е в ранен етап на бременността. Но категорично двамата не очакват близнаци“, твърди източник, близък до Ащън.

36-годишният бивш съпруг на Деми Мур и 30-годишната му любима се сгодиха през февруари след близо 2-годишна връзка. Все още те не са разкрили дали имат дата за сватбата си и дали изобщо са започнали да я планират.

Наскоро техен приятел каза: „Те не бързат да се женят. Все още нищо не са започнали да планират. Предпочитат да се наслаждават на това, че са годеници.“

Наскоро друг източник сподели, че Кътчър и Кунис, които се познават от 1998 г. (от общия си сериал „That '70s Show“), още навремето са имали флирт помежду си и той определено си е падал по нея, но тя е била прекалено млада.

„Той беше влюбен в Мила още преди 16 години. Още тогава той я мислеше за богиня и винаги говореше за това колко красива е тя.“

Още новини за звезди може да прочетете в TIaloto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 10 години

започна голямото местене.местя

4

Анонимен

преди 10 години

36-годишен? Тоз одъртял, а продължава да се *** като тийнейджър..

3

Аштан Куч'ту

преди 10 години

КУУУЧИ *** ***

fallback