Снимка: сп.Edit

Зое Салдана е една от звездите в Холивуд, която се опитва да крие личния си живот от медиите, доколкото това е възможно.

За нея се знае само, че имаше 2-годишна бурна връзка с красавеца Брадли Купър и че после, само шест месеца след раздялата им, се омъжи внезапно за новия си приятел – италианския художник Марко Перего.

В новия брой на списание Edit, чиято корица краси този месец, Зое позира в бели, феерични тоалети и показва, че все още е на булчинска вълна. Салдана носи тоалети и аксесоари на Dolce & Gabbana, Burberry Prorsum, Proenza Schouler, Jil Sander, Nina Ricci, Sergio Rossi и др. Пред изданието тя за първи път говори за това какво е да бъде омъжена жена.

Ето и няколко акцента от интервюто с 35-годишната красавица за онлайн списанието:

За балансирането между натоварената си работа и личния си живот: „Винаги съм била много активен човек през целия си съзнателен живот. Само през изминалата година си позволих да бъда по-мързелива и да бъда по-голям чревоугодник. Това наистина беше единствената година в живота ми, когато дори веднъж не отидох на фитнес и си позволявах да ям неща като паста, боб и китайска храна с бял ориз.“

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase