Снимка: сп.OUT

Звездата от сериала „Как се запознах с майка ви" и филма „Смърфовете" Нийл Патрик Харис се съблече за корицата на новия брой на списанието за хомосексуалисти Out (април/2014).

Харис позира в една доста забавна и бляскава серия от снимки, дело на фотографа Майкъл Мюлер. На някои от кадрите голото му тяло е покрито с брокат, на други той носи червило и т.н.

От 10 години Харис живее със своя партньор Дейвид Буртка, с когото отглеждат близнаците Гидеон и Харпър, родени чрез сурогатна майка през 2010 година.

Нийл говори открито за своя личен живот, за кариерата си, както и за последната си роля на Бродуей, в мюзикъла „Hedwig and the Angry Inch".

Ето и няколко акцента от интервюто с 40-годишният актьор:

За ролята си на Бродуей: "Ролята на Хедуиг разкри много супер несигурни неща в мен. Никога не съм обичал да се обличам в маскарадни костюми, никога не съм се напивал на Хелоуин, никога не съм носил високи токчета, въпреки че се гордея със своята хомосексуалност. Всичко това предизвика една хомофобска неувереност в мен."

За секс сцената с Розамунд Пайк в трилъра „Не казвай сбогом" (Gone Girl): "Ние трябваше да репетираме секс сцената пред режисьора Дейвид Финчър. Той ни обясняваше всяка секунда от нея. Това беше доста странно, защото реално тя беше една по-скоро техническа сцена. Бяхме почти като роботи, но е факт че напълно бях забравил, че съм гей."

За това как гледат жените на него, откакто си призна обратната си сексуална ориентация: "Открих всъщност, че повечето момичета нямат проблем с това, че съм хомосексуалист. Все още много мои фенове-жени искат да се омъжат за мен. Това определено ми харесва!"

За да видите снимките на Нийл, посетете галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase