Снимка: Getty Images/Gulliver Photos
fallback

Енрике Иглесиас не желае да се ожени за Анна Курникова. 38-годишният певец не вижда смисъл да сключи брак с бившата професионална тенисистка, тъй като не смята, че това ще подобри тяхната връзка. Двамата са заедно от 2001 година.

В интервю за CBS Sunday Morning Енрике сподели: „Аз не съм против брака изобщо, но когато си толкова дълго време с някого, не мисля, че това ще ви направи по-близки. Не мисля, че това ще ни направи и по-щастливи“.

Певецът и 32-годишната Анна се срещат, когато тя участва във видеоклипа към песента му „Escape“. Енрике признава, че още тогава е знаел, че двамата ще бъдат заедно, защото се разбирали много добре.

„Тя беше най-готиното момиче на света за мен и ние се разбирахме чудесно“, спомня си първите мигове от запознанството им музикалната звезда.

Отношението на Енрике към брака обаче може би не се харесва особено на бившата тенисистка. През октомври миналата година се заговори, че Анна е все по-разочарована от нежеланието на певеца да се ожени за нея.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

не го знам

преди 10 години

Ама мяза ми на педи!

3

до ЕДНА

преди 10 години

Тя и за това не го е напуснала, защото се е надявала да й предложи брак. Ако седи още 10 годинки да го почака да се набута да й предлага, най-накрая никой мъж няма да я поиска. Да си обира партакешите и да се маха, докато още има шанс да се омъжи за някой друг. И тоя и без това прилича на мека китка, не знам какво изобщо прави с него. Как да иска да се жени за нея, като иска да сключи гей брак с някой мъж? Ана не мисли ли за това?

2

ЕДНА

преди 10 години

Тоя *** й погуби младостта /заживял е с нея, когато тя е била на 19 г./, а сега не ще да се жени! Ами тя тепърва за кого да се омъжи?!

fallback