Снимка: сп.WSJ
fallback

Емилия Кларк е английска актриса, която нашумя с ролята си на Денерис Таргариен във фентъзи поредицата на HBO „Игра на тронове. Великолепната брюнетка напоследък е любимка на модните списания. Тя се появява почти всеки месец на корицата на някое от тях, а през март ще краси изданията на три списания - Glamour, Франция, Flare, Канада и американското WSJ.

Синеоката красавица позира в дрехи в пастелни цветове на марки като Balenciaga, Giambattista Valli, Calvin Klein Collection, Rag & Bone, Oscar de la Renta и др.

Ето и няколко акцента с 26-годишната нова звезда, която дори наскоро заинтригува Джаред Лето и той открито флиртуваше с нея на наградите SAG:

За новия сезон на „Игра на тронове": "Целият четвърти сезон е много по-мрачен и емоционален. Ако питате някой от другите актьори за този сезон, те ще кажат, че моят характер има най-добро развитие."

За прослушването си за сериала: "Когато отидох на прослушването, бях като всички останали – облечена в хубав костюм и с високи токчета. Тогава влязох в една зала с 50 души от HBO. Бях много нервна. Реших да се здрависам индивидуално с всичките 50 човека, но на слизане от стълбите се спънах и паднах. Беше доста неудобен момент."

За своята нова роля в предстоящия филм „Терминатор: Генезис": Това е най-физическата трансформация, която някога съм правила. Но аз и не съм правила много неща преди това, така че съм доволна."

Вижте снимките на Емилия за трите списания в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

1 до 2

преди 10 години

Просто направи сравнение между нея и коя да е друга актриса. Двете пикли, дето играят дъщерите на Старк, направо я размазват; Марджъри - я размазва, Кейтлин - я размазва, Бриен ако щеш. Тая освен да врещи "Къде са ми драконите", да се движи като нае*ан Робокоп и да размята цици, за друго не става. Всичките и сцени от втория сезон трябва да ги показват в школите по актьорско майсторство, за нагледен пример как НЕ се прави. Виж,ако я сравняваш с тия от "Под прикритие", тогава направо за Оскар ;)

2

Анонимен

преди 10 години

до 1:Това да не ти е под прикритие, където главният актьор не става за *** за зеле- в сериал като този случайни актьори няма. Съвсем добре си играе момичето...

1

Анонимен

преди 10 години

Хубавица е, ама е такова дърво като стане дума за игра, че немам думи. Добре поне, че има достатъчно поразсъблечени сцени, за да може човек поне да плакне око с форми, ако не с актьорски способности.

fallback