Снимка: сп. Southern Living

Сватбеният сезон наближава за американската кънтри звезда Хейдън Пенетиър. Годеницата на професионалния боксьор Владимир Кличко, позира в булчински и романтични рокли за цели три издания този месец – Brides, Cosmopolitan и Southern Living.

Чаровната блондинка позира в красиви творения на марки като Marchesa и Monique Lhuiller. В едно от списанията звездата от Нешвил, Тенеси говори за връзката си със своя годеник Кличко и за това, как си представя своята сватба.

Темата „война" определено сякаш не вълнува особено щастливата Хейдън, въпреки че братът-близнак на Владимир - Виталий Кличко е едно от главните действащи лица в размириците в Украйна. Все пак през декември миналата година, тя се присъедини към Владимир в Киев, за да покаже подкрепата си за протестиращите.

Вижте няколко акцента от интервюто с мис Пенетиър:

За първата си среща с Владимир през 2008 г.:

"Запознахме се по време на парти за промоцията на нова книга, продажбите от която щяха да бъдат дарени за благотворителност. Тогава бях на 19 години и двамата бяхме само приятели цяла една година, преди да започнем да излизаме заедно."

За предложението за брак, което той ѝ е направил:

"Всичко, което ще кажа е, че то беше сладко, просто и искрено. Нещо от сорта: „Това съм аз и това мога да ти предложа, ако ме искаш - твой съм." Нямаше фойерверки или серенада от банда мариачи. Мисля, че е невероятно, когато един мъж прави предложението си за брак семпло, но от сърце."

Останалата част от интервюто и галерията може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase