Рене и Селин Дион. Снимка: Reuters
fallback

Мъжът на Селин Дион - Рене Анжелил, се лекува от рак на гърлото, след като се е оперирал на 23 декември, съобщи Фимейл фърст.

Операцията е минала успешно и в момента Рене се възстановява в дома си в Лас Вегас и засега не работи, докато не възвърне силите си.

"Не искам Рене да се притеснява с работа. Искам да се съсредоточи върху това да се възстанови 100 процента. Изнасям концертите си и всичко е под контрол. У дома прекарваме много време с децата. Чувстваме се късметлии, че можем да получим най-доброто възможно лечение и благодарим на Бог всеки ден, че ни помага в това изпитание", заяви Селин Дион.

Рене Анжелил се е борил с рак на гърлото и през 2001 година, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 10 години

kato 4uia Дионse sestam za Дaнон i me sviva grloto, tolkoz kiselo bese tva jogurt4e

8

Des

преди 10 години

До 2: Гледала съм интервюта на Селин Дион в оригинал - последното, което може да се каже за нея, е че се преструва и че се опитва да бъде друга. Държи се напълно естествено и човешки. А любовта й към съпруга й е много изстрадана, но е истинска, въпреки разликата във възрастта. Вярно е, че някак си не успява да спечели по-голяма публика, но причината не е в поведението й, нито в гласа й, защото безспорно има талант. Каква е причината обаче, не знам.

7

Анонимен

преди 10 години

Ne e chudno Che Bulgariq e na tova deredje

fallback