Снимка: Boston Common

Бившата звезда от сериалите „Приятели" и „Джоуи" Мат Лебланк се завърна на малкия екран с новия хитов ситком „Епизоди", на който вече се снима четвъртия сезон. В новото си шоу номинираният за награда "Еми" актьор играе самия себе си – телевизионна, разглезена звезда, но в малко по-негативна версия.

Този месец Мат, който се превърна в истинска звезда с образа си на Джоуи Трибиани, дава интервю за списание Boston Common, за което позира в загадъчна черно-бяла сесия, облечен в дрехи на Dolce& Gabbana, Tommy Hilfiger и Louis Vuitton.

В изданието той говори за новия си, комедиен сериал и като цяло за завръщането си в светлината на прожекторите, след като няколко години живееше в анонимност във фермата си в Санта Барбара.

Ето и няколко акцента от интервюто с 46-годишния актьор:

За образа на самия себе си в „Епизоди": "Това е огледален образ на самия мен, но все пак погледан в криво огледало. Аз съм една една доста по-лоша версия на себе си. Мислех, че ще бъде забавно да създам екранния Мат Лебланк по-богат от мен в реалния ми живот. Освен това телевизионната ми версия се сблъсква с доста повече проблеми и като цяло той е по-голям задник от мен."

За публичното внимание към личността му по време на разгара на „Приятели": "Най-странното нещо, което ми се случваше тогава, че че където и да идех – на ресторант, на бар, на кино, навсякъде, хората идваха и ме спираха и започваха да говорят с мен, сякаш ме познават от години. Те си мислеха, че щом знаят името ми, знаят всичко за мен, а реално всички те бяха просто едни непознати. Често казано обаче винаги ще се гордея с този сериал."

Останалата част от интервюто и галерията може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase