Снимка: архив, Reuters
fallback

Шарън Стоун краси корицата на новия брой на списание Shape (март/2014) и показва, че една жена може да изглежда блестяща и на 55 години. Кариерата на актрисата може и да е поизбледняла през годините, но нейният статут на една от най-сексапилните вамп блондинки в Холивуд си стои вече повече от две десетилетия. Наскоро Шарън разкри, че се бори с процеса на стареене.

Звездата от „Първичен инстинкт“ призна, че когато е навършила 40 години, се е заключила в банята у дома с бутилка вино и се плакала горчиво, наблюдавайки лицето си в увеличителното огледало.

В крайна сметка Стоун е разбрала, че няма за какво да плаче и че процесът на стареене е необратим и естествен. В новото издание Шарън показва, че все още фигурата ѝ е в топ форма, снимайки се в знойна поза, облечена по бански от две части, покрит с черна мрежеста риза.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За това как се е научила да приема годините си:
„Това не ми беше лесно. Имаше един момент в моите 40 години, когато плаках заключена в банята. Просто не можех напълно да приема начина, по който вече изглеждах. Взирах се в лицето си в увеличителното огледало, след това поглеждах към тялото си и се вайках. Тогава осъзнах, че съм започнала да остарявам и че няма какво да направя срещу този процес."

Останалата част от интервюто може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

не на некрофилията!

преди 10 години

На тази вече и пластичната хирургия не помага. Сбръчкана е от години като спаружена ябълка, но добре че е фотошопа за да ни спести бабешкото излъчване, точно като наша Лили. На мен ми прилична на 65 годишно запазено бабе.

12

Ставри

преди 10 години

Естествен биологичен процес Шарън, преглътни го.Визията ти е отлична за добре гледала се жена.

11

Лиза Костова

преди 10 години

До АнонименНищо подобно-тя е висока,стройна с много съразмерно тяло и малка глава.Гледай филми с нея ,а не снимка в едър план

fallback