Снимка: сп. Edit

Дженифър Конъли въплъщава сила и сексапил, характерни за жените на 80-те години. Красивата актриса е звездата от корицата на новия брой на дигиталното списание Edit, като една от причините за това е, че през тази година ще се появят цели 4 филма с нейно участие („Shelter", „Ной", „Зимна приказка в Ню Йорк" и „Aloft").

Звездата от „Красив ум" позира в дрехи на марките Herve Leger, Balenciaga, Saint Laurent и Gucci. В интервюто за изданието Дженифър говори за своя брак с британския актьор и режисьор Пол Бетани (от когото има две деца, а самата тя има и един син от предишна връзка), за работата си и за отношението си към модата.

Ето и няколко акцента от интервюто с 43-годишната талантлива брюнетка:

За брака си с Пол:

„Обичам това, че съм семейна жена. Радвам се, че се реших да родя трето дете на 39 години и че то е момиче. Синовете ми пък са здрави, умни, динамични и добри. Изпълнена съм с любов към децата си. Семейството ми е моята упора и безспорна страст. Съпругът ми ми липсва всеки ден, когато излезе на работа. Това е страхотно, като се има предвид, че сме заедно вече 11 години, което почти се равнява на 50 години в Холивуд."

За работата си в киното:

„Обичам работата си, но признавам, че е имало моменти, в които съм била готова да се откажа от нея. Имала съм периоди, в които съм се чудела дали съм си избрала правилната кариера. Моите чувства към актьорското майсторство се променяха няколко пъти през годините. Невинаги филмите, в които участвам, ми харесват. Понякога работата е била наистина мъчителна за мен, но всеки опит, всеки проект в крайна сметка се оказва полезен по някакъв начин."

Останалата част от интервюто и галерията може да разгледате в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase