Снимка: in.lifestyle.yahoo.com

Поп дивата Марая Кери и съпругът ѝ Ник Кенън са решили да се разделят със своя дом в Бел Еър, Лос Анджелис, стига да се намери някой, който да им плати 13 милиона щатски долара за имота.

Музикалната звезда купи къщата през април 2009 г. за сумата от 7 милиона. Това е домът, в който съпрузите живееха основно и дори тук се родиха техните 2-годишни близнаци – Марокан и Монро. Колкото до красивата къща, тя е в колониален стил и има седем спални и девет бани и голяма дневна с трапезария.

В имението има редица луксове, характерни за жизнената среда на една истинска звезда, каквато е Марая. Домът има домашно кино, фитнес салон с баскетболно игрище, музикална стая, веранда с басейн и богато озеленена градина с красива панорамна гледка.

Двойката притежава още два имота – къща на Бахамите, както и мезонет в Ню Йорк.

По принцип около Кери и Кенън, които са женени от 5 години, от няколко месеца витаят слуховете, че бракът им е в криза. Двамата се опитват по всякакъв начин да опровергават твърденията и дори в началото на месеца се появиха снимани на корицата на списание Ebony, където говорят за своята любов.

Дали обаче фактът, че продават основното си общо жилище, наистина не говори за проблеми в отношенията им?

Вижте снимки на къщата в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase