Снимка: сп.Marie Claire

Кристен Стюарт краси корицата на мартенския брой на американското списание "Marie Claire". На основния кадър 23-годишната звезда от сагата "Здрач" позира в зашеметяваща рокля с колоритен принт на марката Emilio Pucci, а акцентът е сложен върху нейните зелени очи, които контрастират на кестенявата й коса.

На вътрешните снимки красивата бунтарка на Холивуд носи дрехи от новите колекции на брандовете Proenza Schouler, Louis Vuitton, Giambattista Valli, Fendi, Versace, Tom Ford, Balmain и Saint Laurent.

В изданието актрисата, която от гръндж тинейджърка се превърна в бляскава красавица, говори за това, че обича да поема рискове. Тя коментира още отношението си към любовта и споделя, че не съжалява за нищо от своето минало, дори за грешките си. Вероятно тя има предвид и публичната си изневяра с режисьора Рупърт Сандърс, заради която гаджето ѝ Робърт Патинсън я заряза.

Ето и няколко акцента от интервюто с мис Стюарт, което носи името "Момиче на ръба":

За любовта:

"Човек не може да контролира кого да обича. Любовта просто се случва. Никой не знае предварително в кого точно ще се влюби."

За това, че обича да поема рискове:

"Аз съм истински екстремист. Приемам само ангажиментите, които ме провокират по някакъв начин. Обичам да ми е трудно. Обичам да се втурвам към неизвестното и да намирам своя свобствен път."

За най-голямата си модна грешка: "О, мисля, че това беше на премиерата на "Паник стая" през 2002 г. Тогава бях още дете, бях малко шантава и наистина не разбирах нищо от мода. Бях толкова смутена и се чувствах супер неудобно, че нямах никаква идея каква дреха да избера за премиерата. Дори не знаех какво ми харесва."

Вижте снимките на Кристен в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase