Снимка: LOVEstyle
fallback

Юлияна Дончева се е разплакала, като разбрала, че чака второ дете. Това разкрива тя в ексклузивно интервю за списание LOVE style.

Тв водещата видяла положителния си тест за бременност на рождения ден на своя съпруг Станислав Недков-Стъки. За първи път 48-годишната бъдеща майка проговаря за трудностите, през които е минала, за да забременее ин витро и как през 2013 година почти се е отказала да прави повече опити. Чудото обаче станало.

За съжаление, в един от най-щастливите периоди от живота си Юлияна Дончева се е почувствала омърсена и натъжена.

„Неприятното беше, че в този период излязоха отвратителни информации, че се разделяме със Станислав и аз обикалям нощните заведения – разкрива тв водещата на предаването „Пряка демокрация". Като четяхме какво пише в интернет, просто не можехме да повярваме. Това много ме нарани. Може би защото човек става по-чувствителен, когато е в моето положение. Почувствах се омърсена."

Юлияна Дончена разкрива още как е казала хубавата новина на големия си син Йоан Дако, както и на бившия си съпруг Горан.

Още светски новини можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

До 37

преди 10 години

Ами защото тези "вестници" трябва да пишат нещо, господин Скорчев!! :)

35

Skorchev

преди 10 години

Abe vsichko hubavo,ama zashto triabva da ni zanimavat s lichnija zivot na kogoto i da bilo.Mislia si,che ima hora koito ne mogat bez medijno vnimanie.Ne e krasivo,a zasto si misliat ,che e svetsko?

34

Анонимен

преди 10 години

Поздравления за Juлияна и цялото и семейство за прекрасната новина! При тази демографска криза в България е чудесно че се раждат деца.. Да са живи и здрави!

fallback