Бионсе и Барак Обама Снимка: архив, Reuters
fallback

Американският президент Барак Обама и певицата Бионсе имат любовна афера, твърди френски папарак, пише в. "Соле ветникуатро оре".

Папаракът Паскал Ростен е направил това скандално разкритие пред радио Юроп 1. Той твърди, че разкрития за евентуалната връзка на Обама с Бионсе ще бъдат публикувани утре във в. "Вашингтон пост".

"В САЩ се случва нещо невероятно. Утре във в. "Вашингтон пост" ще излязат разкрития за предполагаемата връзка на Обама и Бионсе", заяви Ростен, един от водещите папараци, който е в основата на много сензационни разкрития, публикувани във френското списание "Пари мач".

По-късно обаче говорителката на в. "Вашингтон пост" Кристин Корати отхвърли твърденията, че изданието утре ще публикува сензационни разкрития за предполагаема връзка на Барак Обама с Бионсе, съобщава италианският сайт "Джорналетисмо".

Ростен е автор на първите снимки за любовната история на Сесилия Саркози и бизнесмена Ришар Атиас по времето, когато тя беше все още втората съпруга на Никола Саркози, който пък все още не беше станал президент на Франция, а беше само френски вътрешен министър.

Ростен е автор и на първите снимки на незаконната дъщеря на френския президент Франсоа Митеран - Мазарин, появили се в пресата през 1994 г.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 10 години

Лесбийски историй!!!Нищо чудно като тури тая изкуствения да му съдира трътката на Лезбомун!

12

Местан от Мастанли

преди 10 години

Френски папарак пусна бомба хаха ... тя една бомба по мека и от локум. Хайде братя време е за местене!

11

!!!

преди 10 години

офф болни мозъци ,колкото искаш точно пък с Бионсе,вече се чудят какво да измислят или са гледали много Скендъл

fallback