Снимка: ABC
fallback

През 2011 г. Ащън Кътчър замени Чарли Шийн в сериала „Двама мъже и половина“. Тогава продуцентът на комедията се скара с Шийн и го изгони, убивайки героя му. Години по-късно Чарли, който вече има собствено шоу – Anger Management – не спира да се заяжда с Кътчър и да критикува играта и таланта му.

На Ащън най-накрая му писна и в шоуто на Джими Кимел заяви в ефир:

„Може ли само за минутка да отправя публично послание към Чарли? Пич, млъквай най-накрая! Достатъчно! Минаха три години и ти продължаваш да се заяждаш с мен в Twitter?“.

Кътчър, който излиза с колежката си Мила Кунис, сподели още, че според него Шийн вече трябвало да превъзмогне факта, че не е част от сериала, и да продължи напред.

Чарли започна своята онлайн война с Ащън още в началото на 2012 г., когато каза пред сайта TMZ:

„Омръзна ми да се преструвам, че играта на Ащън става за нещо. Омръзна ми да лъжа и да се преструвам, че шоуто не е отвратително. Не е лично, просто ми е жал за него. Той просто е заклещен в този лош сюжет“.

През няколко месеца Шийн не пропускаше да вметне по нещо язвително за сериала и главния му герой, като последното „включване“ на актьора по темата бе миналия месец, когато писа на бившия си колега Джон Крайер и го подкачи за дружбата му с Ащън.

След обръщението си към Чарли Кътчър призна, че се чувства добре в сериала и няма проблеми нито с екипа, нито със сюжета. „Това е третата ми година в шоуто и се чувствам като у дома“, обясни звездата.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 10 години

Ащън няма да го коментирам като актьор, защото не съм критик, но откакто Чарли го няма, филмът просто не е същият! Дори не става за губене на време. Гледах 2-3 серии и мисля, че няма да повторя тази грешка.

12

Анонимен

преди 10 години

Мизерниците си разменят реплики!!!Ако го видите Ащън колко жалки травеститски изпълнения с преобличане като жена има като млад ще се погнусите от него завинаги!

11

ha ha

преди 10 години

Ако не беше Демито, Аштънчо щеше да играе третокласен статист или "храстче" в някои театър

fallback