Снимка: ELLE Decor

Музикантът Джон Майър е готов да се раздели с ергенското си жилище в Ню Йорк, стига да се намери купувач, който да му даде 3,9 милиона долара за апартамента. Домът на Джон е обзаведен стилно от дизайнерския екип на Armani/Casa.

Той купува жилището през 2005 г. за сумата от 2 милиона долара, а сега иска да реализира печалба от почти 100 %.

В последните няколко години Майър стана мега известен, не толкова с хубавата си музика, колкото с връзките си с различни известни жени като Джесика Симпсън, Дженифър Анистън и Тейлър Суифт. Изглежда обаче, той най-накрая е решил да се раздели с ергенския си статус заради последната си приятелка – поп звездата Кейти Пери.

Апартаментът на Джон не е много голям. Той е с площ от 206 кв. м и има само две спални, две бани и голяма дневна зона. Той се намира в центъра на Манхатън и по-точно в престижния квартал Сохо. Жилището е на висок етаж и има цели 15 прозореца, от които като на тепсия се вижда целия град.

През 2012 г. Джон изостави въпросния дом и се премести да живее в ранчо в Монтана, където умишлено се изолира, за да може да напише последния си албум „Paradise Valley“. Покрай Кейти обаче той се завърна към цивилизацията, но прекарва много повече време с нея на Западното крайбрежие или по-точно в Лос Анджелис, където е нейното имение. Вероятно и това е една от причините той да реши да продаде имота.

Вижте снимки от дома на Джон в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase