Снимка: Rio Romaine

Футболистът на „Арсенал“ Аарън Рамзи е подписал договор с лондонския клон на модна агенция Elite Model Management. 23-годишният халф, който е родом от Уелс, очевидно има талант не само за големия спорт, но и за добре платени изяви в модната индустрия. Може би той се стреми към кариера, подобна на своя колега и сънародник Дейвид Бекъм, който е еднакво почитан както в спорта, така и в модната индустрия.

За новото си амплоа Рамзи казва: „Бях поканен от „Елит“, а и моментът за това ми се стори перфектен. Това е една чудесна възможност за мен да направя нещо извън футболната си кариера. Футболът все пак си остава мой основен фокус.“

По принцип работата на Аарън като футболист е базирана в Лондон, където творят и някои от най-големите имена в модата. Той обаче има амбиции да работи с американски дизайнери.

„Бих се радвал да работя с Том Форд. Той е моят истински любимец. Засега не се чувствам готов да позирам по бельо. Не мисля, че годеницата ми ще бъде много щастлива, ако го направя. Все още трябва да свиквам да позирам пред камерата“, допълва Аарън за списание Vogue.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase