Снимка: сп. Vegas

Бритни Спиърс е звездата от корицата на новия брой на списание Vegas (зима/2014). Това не е изненада, като се има предвид, че от скоро тя има собствено шоу в Града на греха Лас Вегас. Поп звездата неотдавна подписа двегодишен договор да прави редовни концерти в хотел-казино "Planet Hollywood".

Певицата позира в сесия на фотографа Микеланджело Де Батиста, а в интервюто тя говори на различни теми от майчинството, до това как се е научила да се справя с вниманието към себе си. Ето и няколко акцента от въпросното интервю с изпълнителката на хита "Womanizer":

За натоварената ѝ програма :
"Очаква ме един доста изтощителен график в идните две години. Все пак мисля, че ще бъда в състояние да живея един по-нормален живот с моите деца. Някои нощи ще оставам в Лас Вегас, а други ще се връщам в Лос Анджелис, веднага след шоуто."

За майчинските ѝ задължения :
"Аз съм майка нонстоп. Притеснявам се през цялото време за синовете си и винаги мисля за това, което трябва да се свърши около тях. Но когато съм на сцената, това е моето лично време. Това е мястото, където се измъквам от ежедневието и където се забавлявам истински."

За нейното шоу:
"Вече съм по-стара, а очевидно малко по-мъдра и по-безстрашна и това вероятно лични на сцената. В основата на моето шоу са танците, но има и достатъчно пеене. Постарах се да създам шоу, което да бъде вълшебство за зрителите."

За своя опит със славата:
"Аз съм израснала в малък град и когато славата ме застигна, всичко ми изглеждаше някак сюрреалистично. Бях супер заета и дори не осъзнавах какво точно ми се случва. Живеех като на сън. За хората като мен е много важно да имат една група от близки около себе си, които да ги държат здраво стъпили на земята. Много е трудно да станеш поп звезда на такава ранна възраст. Не всеки може да го понесе."

За своята личност, когато е далеч от сцената:
"Аз всъщност наистина съм срамежлива. Не обичам да се снимам. Не обичам вниманието. Старая се да бъда безинтересна за папараците, така че да ме оставят на мира. Не обичам да се виждам в таблоидите, вижда ми се някак глупаво."

Вижте снимките на Бритни за изданието в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase