Снимка: сп. The Hollywood Reporter

Крис Пайн не е сред най-популярните актьори в Холивуд, но пък след като веднъж го забележите, няма как да го забравите. Синеокият красавец направи своя пробив в кино индустрията след участието си в лентата „Лош късмет" (2005), в която си партнира с Линдзи Лоън.

Ако все още не се сещате кой е хубавецът, филмът „Шпионски свалки" може да ви помогне. В него той води упорита „война" с колегата си Том Харди за сърцето на Рийз Уидерспун... и печели.

В края на месеца пък ще го гледаме в трилъра „Джак Райън: Теория на хаоса", където обещава да демонстрира актьорския си талант с пълна сила.

Преди премиерата на филма у нас Крис украси хорицата на The Hollywood Reporter, като в медията за пореден път показва убийствения си чар и чувство за хумор. Крис позира по стилен черен костюм, но не се притеснява да се понамокри и влиза с него в пълна вана, като компания му прави бутилка вино.

Пайн се връща години назад и споделя за работата си с Линдзи, която тогава далеч не беше толкова скандална.

„Това беше истински циклон от лудост, сякаш си около Бийтълс. Беше един невероятен момент, в който може да оцениш колко страхотно е това, което правим, и колко опасно може да се окаже то за нас", казва актьорът относно лудостта на славата, която обхвана и колежката му.

Пайн не се оплаква от известността, но гледа да бъде реалист. Ето и какво е мнението му за Холивуд:

"Холивуд е като да живееш в някакъв странен балон. Група хора се грижат за теб и сякаш ти си центърът на тяхната Вселена. Започваш да си мислиш, че това е реалността и я заслужаваш".

За да не изпада в подобни заблуди, актьорът стои далеч от социалните мрежи. Крис спада към малката група знаменитости, която упорито отказва да се присъедини към Twitter.

„И за какво да пиша? За маратонките си? Имам 140 000 приятели във Facebook и какво от това?! За мен това е загуба на време. Интернет е място за заядливци, където група хора просто пишат глупости и безумици".

Вижте интригуващата фотосесия на чаровника в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase