Бъдещите съпрузи. Снимка: Reuters
fallback

Дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън Боби Кристина потвърди, че възнамерява да се омъжи за доведения си брат Ник Гордън, съобщава американският сайт TMZ, цитиран от БТА.

Двамата живеели като съпрузи от две години, но едва сега възнамерявали да узаконят връзката си. По този повод сайтът коментира, че Боби Кристина тръгва по стъпките на една друга знаменитост - Уди Алън, който предизвика шумен скандал, след като се ожени за доведената си дъщеря.

Дъщерята на Уитни Хюстън и на певеца Боби Браун получила благословията за венчавката от баба си по майчина линия Сиси Хюстън. Боби Кристина показа снимка на годежните халки на двойката и написа в Туитър, че официалната им брачна церемония ще се състои до края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

VDCH

преди 10 години

Нямат никаква кръвна връзка. Ник няма родители и е осиновен на 12 години.

19

Анонимен

преди 10 години

Ей недейте така за фараоните да говорите. От днешка гледна точка може да изглежда глупаво, но ако не беше Египетската цивилизация, нямаше да я има Гръцката, Римската, средновековната и съвременната европейска. Всичко е следствие на еволюция, от едното следва другото.

18

nerez

преди 10 години

Нещо за грамотниците дето са потресени...... In some societies, such as those of Ancient Egypt and others, brothersister, fatherdaughter, and motherson, cousin-cousin, aunt-nephew, uncle-niece, and other combinations of relations were practiced among royalty as a means of perpetuating the royal lineage.....

fallback