Снимка: Reuters
fallback

Латино певецът Рики Мартин и партньорът му Карлос Гонзалес са се разделили, съобщава списание People.

Говорител на звездата излезе с изявление по темата: „Рики Мартин и Карлос Гонзалес взаимно решиха да сложат край на връзката си, но продължават да бъдат обединени от приятелството си и общите им преживявания.“
 
Миналата година Рики Мартин даде интервю за Венити Феър, в което сподели, че приятелят му го подкрепя за начина му на живот, който включва най-вече двамата му сина Матео и Валентино.
Близнаците бяха родени от сурогатна майка през август 2008 година.
 
Тогава Мартин каза: „Преживявам прекрасни неща с моя партньор – взаимност, разбирателство и в същото време свобода, без страх, че партньорът ми ще ме осъжда.“
 
Явно тези времена са вече минало и на 4-годишната им връзка е сложен край.
 
Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Борис

преди 10 години

Да, вярно е че в западните общества и така наречените псевдоцивилизации - Рим, Кърция, Микена ... хомосексуалността и извратеносттие са били нещо нормално. Покварата ги е затрила.Но Българите имат друга ценностна система и това не е от вчера.Продължаваме да почитаме нашите истински Български Богове, спрямо които "извратеносттите" са вредни за обществото.Това че Покварата се натрапва на народите, не означава че ние трябва да я приемем!Българина има морал !

18

ivan00000

преди 10 години

Не бих казал, че съм против геиовете, но тези паради, деца осиновяват незнам си какви още глупости почват да ми стават отвратителни. Гледах едно интервю с Рики Мартин и не бях отвратен, че е той е геи. Той е много добър и чувствителен човек, не е някакъв мазен парадиращ с сексуалните си наклоности..

17

Woof!

преди 10 години

До 17Нямам намерение да защитавам който и да било и неговата ориентация но трябва да си много жалко човече да изпишеш всичките тези простотии. Ако се поинтересуваш ще видиш че през цялата човешка история дори след появата на християнската църква еднополовите връзки са били напълно нормално нещо. В Рим, Гърция, Персия, ренесансова Европа. Някой долу беше изброил известни хора. Да не би и те да са за екарисажа? Ако наистина има проблем с обратните, то виновни са нормалните - те ги произвеждат.

fallback