Снимка: сп.Cosmopolitan
fallback

Малката сестра на Ким Кардашян - Клое преживя една наистина тежка година, която завърши с молбата ѝ за развод с Ламар Одъм в средата на декември.

Клое положи големи усилия да съхрани 4-годишния си брак с чернокожия баскетболист, но явно не можа да се пребори с неговите зависимости, изневери и като цяло странно поведение.

В новия брой на списание Cosmopolitan, Великобритания (февруари/2014), чиято корица брюнетката краси, тя споделя, че гледа напред към едно ново начало и се надява тази година да е по-добра за нея.

Ето и няколко акцента от интервюто с 29-годишната риалити звезда:

За това, че се нуждае от ново начало през новата година:

"Обичам новата година. Имам нужда от добро начало и съм развълнувана, че 2013-та най-накрая свърши. Човек живее само веднъж, така че трябва да се поучи от своите грешки и недостатъци и да продължи да се забавлява, както смятам да направя аз."

За чувството си за хумор, което демонстрира по телевизията:

"Аз никога не се вземам на сериозно. Когато се шегувам за големите си пети, големите си длани или голямата си вагина. Правя го, за да накарам хората да се смеят. Доста е освобождаващо да се чувстваш ОК да говориш за тези неща."

За това дали съжалява за нещо в живота си:

„Не. Моят живот ме е оформил като женат, която съм към този момент и аз съм много щастлив със себе си. Без значение дали съм страхотна или отвратителна, красива или грозна. Животът „обработва" неща правилно."

За това, че е отслабнала с 13 килограма през изминалата година:

"Работих много усилено върху тялото си и мисля, че сега мога да го показвам още повече. Смятам през 2014-та да нося дънки. Никога не съм го правила, защото този тип дреха не ми стоеше добре преди."

За майка си Крис Дженър, която искала да ѝ оперира носа, когато тя била само на 9 години:

"Думите са най-мощното оръжие и могат да оставят белези завинаги. Бях на около девет години, когато чух майка ми да казва на своя приятелка, че трябва да ми направи операция на носа. Бях шокирана! Дори не бях мислила по този въпрос. Радвам се, че така и не се подложих на ринопластика."

За смъртта на баща си Робърт Кардашян:

„Странно е, че го казвам, но мисля, че семейството ми е по-сплотено, точно заради това, което се е случило. Ако баща ми беше тук, ние със сестрите ми щяхме да сме по-мързеливи, защото щяхме да разчитаме на него. Аз все пазя една негова риза на Ralph Lauren в гардероба ми."

За племенницата си Норт Уест:

"Кание е страхотен баща! Той е толкова търпелив и любящ към бебето. Норт е само на шест месеца, но вече има мнение и показва силната си личност. Сигурна съм, че тя ще бъде изключително уверена жена, когато порасне, защото Ким и Кание ще я възпитат така."

Вижте снимките на Клое в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Питане

преди 10 години

Абе някой ще ме светне ли откъде изведнъж преди 2-3 години се появиха тези Кардашияни? От Холивуд ли? От къде? И те колко парчета са?

13

kaspar_garov

преди 10 години

До Митьо Пищоване само *** ами и сливата и била голяма...

12

ds

преди 10 години

Трябва да си уникално ограничен и *** и *** ти да е толкова голям (колкото на Кардашиян), че да изкривява време-пространството, за да си кръстиш детето Север-Запад. Знаех, че има безгранична родителска тъпотия като слушам *** как си кръщават лапетата ама това честно бие и тях по точки.

fallback