Джош Дюамел, Снимка: Reuters
fallback

Има много атрактивни известни мъже , които са започнали своята кариера в шоубизнеса, не като актьори, а като модели. За някои от тях можете веднага да се досетим само по визията и осанката им. Такива са Иън Сомърхолдър и Келан Луц. За други като Марк Уолбърг и Аштън Къчър, може да се изненадате, че са стартирали кариерите си, позирайки по бельо.

Хубавото е, че в един или друг момент, тези мъже са напуснали света на модата, за да преследват холивудска кариера, където са намерили своя успех (едни на големия, други - на малкия).

Въпреки загубата за модната индустрия, кино и тв гилдията определено са спечелили дивиденти от появата на тези хубавци в различните сериали и филми.

Една от екранните звезди, стартирала като модел, е Джош Дюамел. Съпругът на певицата Фърги дори е печелил титлата "Мъж Модел за 1997" в престижен американски конкурс. Знаете ли кой е взел второто място? Ами това е Аштън Къчър!

Вижте кои са другите 10 известни мъже, които зарязаха моделската професия и се превърнаха в успешни актьори в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

кеачолов

преди 10 години

Кво става с Ким Кардашиян ... отдавна не сме го местили :)

fallback