Кейт, Уилям и Джордж, Снимка: Getty Images
fallback

Бейби бумът в Холивуд сякаш не спира вече няколко години. И през 2013-та раждаемостта сред знаменитостите е в своя пик. Много звезди се сдобиха с деца, като някои от тях станаха родители за първи път (като Чанинг Тейтъм, Дженифър Лав Хюит и Ким Кардашян), а други дариха своите по-големи деца с братче или сестриче (Пенелопе Крус, Хали Бери, Джесика Симпсън).

Несъмнено най-известното бебе на 2013-та ще си остане принц Джордж – първородният син на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, който един ден ще стане крал на Великобритания.

Малкият принц се роди в болницата Сейнт Мери в Лондон на 22 юли. Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж роди по естествен начин, а от двореца потвърдиха щастливата вест в Twitter!"

Стана ясно още, че модерният херцог на Кеймбридж по западен модел е присъствал на раждането на сина си, въпреки че това не е характерно за мъжете от кралско потекло.

Прочетете в галерията на Tialoto.bg кои са другите 11 най-знаменити бебета, които проплакаха за първи път през изминалата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ivan00000

преди 10 години

Тези само смучат от данаците на хората ,а нищо не правят веднага да се махнат опт там направете един преврат и ги махайте

10

ivan00000

преди 10 години

Е *** грозният принц....сега като се замисля, ама то нието един принц не излгежда нормлано е баси грозноватите хора...***

9

Анонимен

преди 10 години

да са живи и здрави:)

fallback