Кейт, Уилям и Джордж, Снимка: Getty Images

Бейби бумът в Холивуд сякаш не спира вече няколко години. И през 2013-та раждаемостта сред знаменитостите е в своя пик. Много звезди се сдобиха с деца, като някои от тях станаха родители за първи път (като Чанинг Тейтъм, Дженифър Лав Хюит и Ким Кардашян), а други дариха своите по-големи деца с братче или сестриче (Пенелопе Крус, Хали Бери, Джесика Симпсън).

Несъмнено най-известното бебе на 2013-та ще си остане принц Джордж – първородният син на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, който един ден ще стане крал на Великобритания.

Малкият принц се роди в болницата Сейнт Мери в Лондон на 22 юли. Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж роди по естествен начин, а от двореца потвърдиха щастливата вест в Twitter!"

Стана ясно още, че модерният херцог на Кеймбридж по западен модел е присъствал на раждането на сина си, въпреки че това не е характерно за мъжете от кралско потекло.

Прочетете в галерията на Tialoto.bg кои са другите 11 най-знаменити бебета, които проплакаха за първи път през изминалата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase