Общ преглед

2013 година се оказа доста повратна за много от популярните личности у нас. Докато за едни годината бе свързана със сватба, за други в личния им живот заигра брадва. Някои разводи и раздели преминаха тихо, други с много медиен шум, а трети са достойни за сюжет на латино сериали.

Безспорно най-обсъжданата раздяла е между Николета Лозанова и Валери Божинов. Футболистът сам обяви, че е напуснал половинката си и докато обикаляше нощните клубове, обясняваше, че основната му цел е да спаси футболната си кариера и да осигури щастливо детство на двете си деца. Николета пък предпочете да запази мълчание по въпроса и така причините за раздялата останаха в сферата на слуховете. Все пак плеймейтката не пропусна да си направи реклама на новото й предаване с истината за техните отношения, за да не каже в крайна сметка нищо. Все пак двамата не са стигнали до развод, а напоследък са заедно на светски събития. Те демонстрираха приятелски отношения на сватбата на Петко Димитров и Яна Акимова, а на 30 ноември Валери беше най-личният гост на рождения ден на съпругата си.

По-рано през годината друга обсъждана двойка - Николай Михайлов и Алисия, също прекратиха отношенията си. Отново без да акцентират върху причините, и при тях слуховете ги събираха на няколко пъти. Дали ще има развитие връзката им, предстои да видим през 2014 година.

Така през тази година за Алисия и Николета смяната на партньори се оказа неуспешен експеримент. 

Все още шанс за брака има и при Жени Калканджиева и Тачо. Шефката на "Визаж" призна, че в семейното им ложе се е намърдала трета жена. За кратко в медиен герой се превърна моделът Зорница Линдарева, която също захрани клюкарските рубрики с признанието, че е оплела в мрежите си Тачо и публикува снимки като доказателство. Тачо се изнесе да живее при нея, но също толкова скоростно се изнесе в дома на родителите си и нищо чудно в крайна сметка да се завърне при Жени и сина им Георги.

Део също няма с какво хубаво да се похвали на любовния фронт. В началото на годината с Лора Караджова сложиха край на 8-годишен романс. Двамата бяха пример за здрава връзка, темата за сватба бе актуална, но в крайна сметка двамата скъсаха. Според слуховете Лора е потърсила разнообразие на любовния фронт, като клюките я свързваха с дискотечен бос от югозападна България. Део пък реши да дави мъката с танци и се включи в Dancing Stars. Именно там той преоткри любовта със своята партньорка Елена. С младата танцьорка кроиха планове за дълъг съвместен живот и две деца, но връзката им просъществува само няколко месеца. Сега блондинът не прави планове за сватба и се наслаждава на връзката си с мулатката Мариана.

Антон Краус и Кали също изпъкнаха с достойна за латино сериал раздяла. Бизнесменът разкри, че е хванал половинката си на "местопрестъплението" с друг мъж на име Влади. Фолкпевицата въобще не се прави на "ощипана мома" и си призна изневярата. Тя заживя под един покрив с новата си изгора, а двамата вече очакват и наследник. Това ще бъде третото дете на Кали от трима различни бащи.

Нейната колежка Лияна пък избра VIP Brother, за да обяви край на отношенията си с бащата на дъщеря й Дениз - Махмуд. Кюрдът е с присъда у нас и от дълги години живее в Турция. Тъй като не може да идва в България, Лияна ходеше при него. След любовната й авантюра с Благо Георгиев тя дори обяви, че с Махмуд ще вдигнат сватба, но засега Менделсон изглежда невъзможен. Докато изпълнителката си изграждаше образа на самотна майка в шоуто, тя пробва доколко ще издържи "ангелът" на боксьора Тервел Пулев. Медалистът от последната олимпиада в Лондон провери в какво състояние са извивките на Лияна, загърната само с пешкир. Но в крайна сметка не се изкуши да продължи своята "изследователска дейност" и се обясни в любов на своята половинка - волейболната националка Диана Ненова.

Друго риалити също предложи любовен сериал, придружен с грозни обиди и нападки. Рут влезе в "Къртицата" като гадже на Калоян, но там се разигра сценарий, който и досега не е ясно дали е истински, или скалъпен. Рут разкри, че е бременна от Калоян, ля сълзи, но всичко завърши с аборт. В същото време Рут се впусна в обятията на Любо и беше ясно, че в триъгълника Калоян се оказа излишният. Той пък използва социалните мрежи да омаскари Рут, докато тя обясняваше на зрителите на риалитито, че бившето й гадже я използвало като банкова сметка.

Същото риалити ни предложи и цяла сватбена церемония. Емануела се врече на избраника си Никола, но цялата показност повече приличаше на PR акция. В седмиците след обреда фолкпевицата повече изтъкваше как не се разбира със свекървата, отколкото достойнствата на съпруга си. Логично, в края на година Емануела отново се появи в медиите да ни информира, че търси начин да се разведе с Никола. В същото време той си купонясваше като за последно в столичните клубове, явно и той загърбил брачното ложе.

Като гръм от ясно небе дойде раздялата на Яна Акимова и певеца Орлин Павлов. Между двамата явно нещата са скърцали преди това, тъй като Яна бе пленена от чара на Петко Димитров, докато танцуваха в Dancing Stars. Техните отношения се развиха със светкавична бързина и само няколко месеца по-късно застанаха пред олтара.

Бракът на Силвестър Силвестров, известен като Зюмбюл от триото Братя Мангасарян, и неговата половинка - актрисата и тв водеща Мария Силвестър, също не издържа на времето. Според Силвестър виновна за разпада на връзката е Мария, която кръшнала първа. Той призна, че има нова тръпка - Ангелина Ангелова, която пък е жена на победителя от Big Brother 4 Георги Алурков. Както се казва нищо не се губи в родния шоубизнес.

2014 ще даде отговор дали ще станем свидетели на още една светска раздяла. Слуховете, че връзката между Димитър Рачков и Мария Игнатова е финализирана са повече от упорити. Засега обаче и двете страни мълчат по темата. Рачков има неуспешен брак и дете от бившата си съпруга Христина, която намери своето щастие в обятията на продуцента Евтим Милошев. Мария също е с един брак - с Петко Димитров, като двамата също се радват на наследник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар