Снимка: Булфото
fallback

Виртуалната война между Алисия и Николета Лозанова продължава с пълна сила, като двете не пропускат да се захапят при всеки удобен случай. Новата "вълна" размяна на реплики започна, след като Алисия пусна до феновете си в социалната мрежа текст за песен, озаглавена "Добре дошла".

И по темата слушай ме сега:
В списъка на бившите добре дошла!
Казах ти: „Не бързай!“, като ми се смя
Сега... смея се аз!
В списъка на бившите му си след мен.
Удобно ли ти е на място две?

Това е част от текста, а в него се разпозна плеймейтката. "Тебе, мила, не те разбирам! Колко още унизителни неща ще изтърпиш?!? Коя ли събота точно в 22:30 ще плачеш?!?", закани се Лозанова.

Oще по темата
"Твърде егоцентрично е човек да си мисли, че целият свят се върти около него. Трябва ли всяка песен, в която се припознава госпожата, непременно да е написана за нея. Нека да не се взема толкова на сериозно", каза пък от своя страна Алисия пред "Блясък".

Не закъсня и отговорът на Николета във Facebook.

"Толкова на сериозно се взимам, че дори съм способна да завъртя земното кълбо наобратно, когато нещата са в моите ръце, тоест в 99% от времето..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 10 години

много егрознаима и красиви *** ама тая не е от тях

35

до редакцията

преди 10 години

тая николета парцалета голям ***. не мога да разбера какво друго постижнеие има, освен че е една видна ***, че непрекъснато на наводнява пространството с личността си. Дъщерята на Стоичков много добре я нарече "ела-ме-ритни". Пишете за нещо по-смислено. Все пак и младото поколение четат и най-много да вземат приемр от тия хора, пълни с помия.

34

Анонимен

преди 10 години

Чудя се каква нова пластична простотия си е направила та не може да се усмихне нормално. Някакви предположения тук?

fallback