Кели Роуланд, Снимка: Reuters
fallback

Певицата Кели Роуланд потвърди, че вече е сгодена за мениджъра си Тим Уитърспун и скоро ще стане негова съпруга. 32-годишната певица издаде, че ще се омъжи за „най-добрия си приятел", който ѝ е задал важния въпрос по Skype и то докато е била в България.

Дамата разкри детайли в шоуто на Куин Латифа. „Той ме попита по Skype. И аз си мислех колко сме далече един от друг в този момент", каза звездата от разформировалата се дамска група „Destiny's Child".

Изглежда не само новината, а и местоположението заинтригува Латифа и тя побърза да се пошегува: „Няма нищо друго като това да се сгодиш в България. Това е най-хубавото нещо, което се е случило в България в този ден".

Певицата и годеникът ѝ са заедно от четири години, като връзката им е имала и няколко прекъсвания. За годежа им се заговори още миналия месец, когато Кели се появи с огромен диамант на пръста.

Преди да се обвърже с Уитерспун, Роуланд бе сгодена за играча по американски футбол Рой Уилямс.

Относно романса си с Тим звездата каза: „Мина доста време. Ние искахме да го караме по-бавно, ако трябва да бъда честна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

стефко

преди 10 години

Леле, тука да няма сбирка на клуба на анонимните комплексари? Все едно на вас някой ако ви каже, че е бил в Небраска, ще можете да го посочите на картата къде е :D. Две средно прости момичета си лафят, това не е повод да се чувстваме обидени на национална основа. Едната даже се опитва да произнесе България правилно, а не като "Бългейрия".

9

diavolcheto

преди 10 години

Много харесвам Кelly Rowland! В момента тя, заедно със Simon Cowell, е една от съдийките в американското издание на Х Factor . Много е готина, знае какво прави и как да го направи.

8

Анелия Донева

преди 10 години

Бугария... бУгария........ верно едната не знае къде е била, а другата дори какво произнася..... и после ще ми държат сметка на моя английски......

fallback