Снимка: сп.Annex Man
fallback

Иън Сомърхолдър демонстрира мускули в новия брой на мъжкото списание Annex Man (зима 2013/2014). Красивият синеок брюнет показва своята отлична форма пред фотографа Брадфорт Рогни.

35-годишният актьор от хитовия сериал "Дневниците на вампира" рядко се снима в медиите, а когато дава интервюта, обикновено говори не за личния си живота, а за любовта си към природата и за работата си. Този път мистър Сомърхолдър обсъжда с изданието всичко философията по отношение на модата, което още веднъж доказва, че Иън е полярна противоположност на своя герой Деймън Салваторе.

Все пак той несъмнено е един от най-сексапилните екранни вампири и не случайно от няколко години присъства на челните места в класацията на списание People за "Най-сексапилен мъж на годината" (Sexiest Man Alive).

На корицата на изданието Иън изглежда фантастично в тениската си на Burberry, но с отговорите си за пореден път разкрива, че има нежна душа. Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За времето, когато не се снима и е извън студиото:
"Обикновено съм потопен в страниците на някоя философска книга, някъде на чист въздух, заобиколен от жуженето на щурците и на хората, които обичам. Това са радостите в живота ми и гледам никога да не ги забравям. В минутата, в която напусна офиса или филмовото студио, гледам да ида на разходка сред природата. По този начин се опитвам да намеря връзка със себе си и да открия един здравословен баланс в душата си. 21-ви век е интересно време за човечеството. Моята надежда е, че хората ще започнат да осъзнават едно - ние имаме нужда от природата и трябва да започнем да я пазим повече."

За отношението си към модата:
"Моят стил се върти около чувството за комфорт. Аз не съм склонен да следвам поговорката "Трай бабо за хубост" (на англ. "Beauty is pain"). Ако една материя ми харесва на допир, я нося. Стилът ми като че ли е по-безгрижен. Обичам удобните дрехи като дънки, тениски и ризи. И без това живеем в доста сложен свят, така ще се опитвам да намеря простота в начина, по който се обличам."

За взаимоотношенията на неговия герой в сериала "Дневниците на вампира":
"Времето ще покаже дали връзката на Деймън с Елена ще устои. Може би той трябва да излиза с жени по-близки до неговата възраст? Все пак той е на над 150 години!"

Вижте снимките на Иън за списанието в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 10 години

чудя и се на нашта Нина как и даде сърце да го остави тоз убавец

fallback