Уокър в кадър от филма "Hours" Снимка: БТА

Повече от 7000 души ще се съберат днес на мястото на автомобилната катастрофа в щата Калифорния, където загина звездата от "Бързи и яростни" Пол Уокър, съобщиха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС.

В социалната мрежа Facebook фенове на Пол Уокър са създали специална страница, където са посочени координатите и времето на срещата. Повече от 7000 ползватели са потвърдили готовността си да пристигнат на мястото на трагедията.

Още по темата
"Не бързайте, уважавайте се взаимно и повода, по който ще се съберем - се казва в поканата. - Паркирайте автомобилите си на съседните улици и елате пеша на мястото на катастрофата с цветя, свещи, писма."

Пол Уокър загина на 30 ноември. Звездата на филмовата поредица "Бързи и яростни" почина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа. Трагедията стана в градчето Санта Кларита, щата Калифорния, където Уокър бе отишъл за участие в благотворително шоу за набиране на средства за пострадалите от тайфуна във Филипините.

При катастрофата загина също приятелят и финансов консултант на Пол Уокър - Роджър Родас, който е шофирал автомобила "Порше Карера ГТ" на звездата.

Датата и мястото, където ще бъде погребан актьорът, не се съобщават.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase