Снимка: сп. Elle

Коледните и новогодишните празници наближават и списанията се ориентират към повече блясък в декемврийския си брой. По тази причина испанското Elle реши да разголи една от най-желаните жени на планетата – Ева Лонгория, и да я покрие със „скъпоценни камъни".

Звездата от „Отчаяни съпруги" блести от корицата на броя, както майка я е родила, обсипана с кристалчета Swarovski. И макар дамата да има завидни форми, тя сподели пред медията, че се е притеснявала доста по време а снимките от голотата си.

„Бях много развълнувана да участвам в специалното издание на списанието. Притеснявах се единствено за снимките на корицата, защото бях гола. Това, че не можех да скрия нищо от себе си, ме караше да се чувствам несигурна", каза дамата.

След като корицата се разпространи в интернет, милиони фенове на Ева коментираха колко е секси и че няма от какво да се притеснява. Имаше обаче и коментари във Facebook страницата на испанското Elle, че фотошопът прави чудеса. А и някои досетливи читатели веднага изразиха мнение, че миксът между Бритни Спиърс и Дженифър Лопес (и двете се появяват в свои клипове по плът и камъчета) вече е някак остарял.

И все пак, Ева наистина си заслужава вниманието. Освен впечатляващата бляскава корица, Лонгория се появява в доста секси рокли в медията. Тях можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase