Вини Джоунс. Снимка: Reuters
fallback

Актьорът и бивш футболист Вини Джоунс разкри, че той и съпругата му Таня страдат от рак на кожата, съобщи Контактмюзик.

Джоунс установил, че има малък израстък на кожата под окото през февруари, но първоначално решил, че това е или пъпка, или брадавица. След като са я отстранили, лекарите са я изследвали и са установили, че той страда от меланома.

Пред в. "Сън" актьорът споделя, че ще се бори с болестта с всички средства. Джоунс признава, че е ужасно да чуеш, че имаш рак.

"Когато лекарите ми казаха, че е рак на кожата, първата ми мисъл беше "Колко още ми остава?". Актьорът казва, че за него това се е оказало огромно бреме.

Съпругата на актьора Таня също страда от рак на кожата. Тя го е получила като страничен ефект от лекарствата, които са й били предписани заради трансплантация на сърце преди 26 години.

 "Когато стане дума за нещо такова, жените са по-силни", признава Вини Джоунс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

rio_de_oro

преди 10 години

До ЕднаТова не е обикновен рак на кожата ,за който прогнозата е относително добра.Това е МЕЛАНОМ!!!Най - бързо метастазиращия вид рак познат на медицината и на човечеството.Всеки може да види сам колко е средната преживяемост, за напредналите фази. Да не дава господ на никой, имате ли съмнение за бенки, ходете на дерматолози.

6

Катя

преди 10 години

До ЕднаАз съм с меланом. Отворете Гугъл, напишете меланом и вижте какво ще ви излезе. Това е едно от най-страшните онкологични заболявания, дава бързи метастази. И да, нищо не се поема от касата, но това не означава, че с премахването на меланома си ок, напротив, трябва проследяване, допълнителни изследвания, защото е страшно коварно заболяване. Добре, че намерих свестен лекар поне.На Вини успех!

5

До Атакист

преди 10 години

И не само при Слави. Сега по Nаtional Geographic има една поредица с него "Мъжкари в Русия" и там е много готин. Да е жив и здрав и скорошно оздравяване. А за тези които се радват от долу на новината, ще кажа че който не се е сблъсквал с рака (или неговите близки), може да говори така. И аз така пренебрегвах такива новини до скоро, но не съм злобял така.

fallback