Дженифър Бийлс; Снимка: Reuters
fallback

Помните ли Елизабет Бъркли („Стриптизьорки"), Дженифър Грей ("Неприлични танци") и Пол Хоган ("Дънди Крокодила")? Сетите ли се за техните хитове и лицата им веднага ще изплуват пред вас. Оказва се, че в Холивуд не е достатъчно да направиш един голям блокбъстър, за да си гарантираш дълга и успешна кариера.

Има актьори, които станаха звезди само с един единствен филм, но така и не успяха да уловят своя шанс за светло бъдеще в кино индустрията. Повечето от тях се порадваха на кратък момент под светлината на прожекторите, въпреки че тази светлина ги огря наистина толкова силно, че превърна имената им в емблематични, най-вече заради ролята им във въпросния хит.

Първата такава звезда в нашия списък от „топ 10" е прекрасната Дженифър Бийлс. Вероятно никой, който е гледал филма „Флашданс", няма да забрави нейните секси танци вечер, след като през целия ден е работила като заварчик.

Бийлс плени не само мъже в цял свят, но и популяризира гетите (калците на прасците) като част от дамското спортно облекло. За съжаление мигът на слава за Бийлс приключи с „Флашданс". Тя направи още доста филми след тази супер успешна лента, но уви - никой не ги помни.

Вижте и другите знаменитости от този списък в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

пунгел

преди 10 години

Дженифър Бийлс добре изглежда като за 50 годишна бабетка.

16

Tolio...

преди 10 години

До Анонимен nomer 10Moje odgovorat na ritorichniqt ti vapros da e, che ti si leko zadrasten ili nevej...

15

*

преди 10 години

Хейдън Кристенсен бил известен само с Междузвездни войни?! Вие сте мега неадекватни...

fallback